Home

Business
Communications

Arbeidsdeskundig
Advies

AquaCare
   Controle
   Keuring
   Training
   Leverings-
   voorwaarden

Informatie

Links

English


AquaCare

Pan-Cis® AquaCare is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau op het gebied van veiligheid en waterbesparing. Zij helpt u graag bij het beheer en kwaliteitsbehoud van het water in uw installaties! 

Met een op service gerichte dienstverlening koppelt zij kennis, expertise en klantgerichtheid aan uw specifieke behoeften. U kunt bij Pan-Cis® AquaCare niet alleen terecht met al uw vragen op het gebied van legionellapreventie, veiligheid en waterbesparing, maar ook met vragen die bijvoorbeeld ontstaan bij nieuwbouw, aanleg van een nieuwe installatie, capaciteittarieven en drukproblemen.

Bij de controle van een bestaande installatie, wordt beoordeeld in hoeverre uw installatie aan de eisen voldoet. In overleg met U en rekening houdend met uw bedrijvigheid, wordt er een afspraak gemaakt wanneer de controle uit te voeren.

Tijdens zijn keuring zal de inspecteur de conditie van uw binnennet met u bespreken en tevens de nodige adviezen geven met betrekking tot risicovolle punten, mogelijke oplossingen en wettelijke verplichtingen. Na afloop van de controle ontvangt u bovendien nog een rapport.

Tenslotte levert Pan-Cis® AquaCare ook training en advies voor technische diensten en installatiebedrijven.

 

© Copyright Pan-Cis B.V. 2004