Home

Business
Communications

Arbeidsdeskundig
Advies
   Inhoud
   Werkwijze
   Leverings-
   voorwaarden

AquaCare

Informatie

Links

English


Hoe levert Pan-Cis Arbeidsdeskundig Advies?

De heer H. Biesmans, een van de compagnons van Pan-Cis, is Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige. Onder zijn leiding zullen alle arbeidsdeskundige activiteiten plaats vinden. Hij is ook het aanspreekpunt voor onze klanten.

Op gebied van projectmatige aanpak en business consultancy is de heer M. Valks aanwezig, een ervaren Interim en Project Manager.

Pan-Cis beschikt over een uitgebreid netwerk waaruit zij kan putten om alle gewenste ondersteuning te leveren. Op termijn wil Pan-Cis arbeidsdeskundige in dienst gaan nemen, om zo ook op lange termijn de kwaliteit en de nodige beschikbaarheid te kunnen waarborgen.

De Visie van Pan-Cis Arbeidsdeskundig Advies

Met in achtneming van de gedragsregels, zoals ze zijn opgesteld door de Stichting voor de Certificatie van Vakbekwaamheid voor Arbeidsdeskundigen, richt Pan-Cis zich in het bijzonder op de belangen van de werkgever.
Gericht op blijvende en meetbare gedrags- en attitudeverandering, verbetert Pan-Cis de werkrelatie tussen werkgever en werknemer, zij inspireert mensen te groeien, te leren en te veranderen in hun werkomgeving.
Gericht op mogelijke subsidies en rijksbijdragen, onderzoekt Pan-Cis de financiŽle mogelijkheden zoals die geboden worden door de overheid en verzorgt daar waar van toepassing de aanvraag.

 

© Copyright Pan-Cis B.V. 2004